Островът, който ще ви даде $165, за да го посетите. Туристическите

...
Островът, който ще ви даде $165, за да го посетите. Туристическите
Коментари Харесай

Островът, който ще ви даде $165, за да го посетите

Островът, който ще ви даде $165, с цел да го посетите. Туристическите дестинации пък прибягват до всевъзможни трикове, с които да насърчат пътешествениците да ги посещават,
стимулирайки стопанските системи им.
Туризмът се възвръща с бързи темпове след пандемията, само че възходящите цени на самолетните билети вършат пътуванията на дълги дистанции сложни за мнозина.

Туристическите дестинации пък прибягват до всевъзможни трикове, с които да насърчат пътешествениците да ги посещават,
стимулирайки стопанските системи им.
И Тайван не прави изключение. Островът има намерение да предложи на туристите по 165 $, с цел да прекарат почивката си на него. Туристическите групи, които изберат тази дестинация, също ще бъдат поощрявани с парични тласъци, оповестява CNN.

Премиерът на Тайван Чен Чиен-джен разгласи, че държавното управление има за цел да притегли 6 милиона туристи през 2023 година, като удвои тази цифра през 2024 година и се стреми
към 10 милиона гости до 2025 година
Властите ще раздадат 165 $ подарък на 500 000 самостоятелни туристи. До 658 $ пък ще бъдат предоставени на 90 000 туристически групи.

Министърът на превоза Уанг Куо-цай уточни, че туристите ще могат да употребяват паричните тласъци за покриване на разноските си в Тайван,
в това число и за настаняване.
Мерките са ориентирани към привличане на повече гости от основни пазари, измежду които Япония, Южна Корея, Югоизточна Азия, Хонгконг и Макао, както и Европа, и Съединени американски щати.

Тайван е посрещнал малко под 900 000 гости през 2022 година, съгласно статистиката на локалното туристическо бюро. Най-големите групи са от
Виетнам, Индонезия, Япония и Съединени американски щати.
Тези числа са дребна част от статистиката от 2019 година, когато островът привлича рекордните 11.8 милиона интернационалните туристи – повече от 7% повече по отношение на миналата година.

Островът анулира рестриктивните мерки, въведени поради пандемията, през октомври 2022 година, след едно от най-дългите
затваряния на граници в света.
Готови сте да резервирате? Задръжте към този момент. Правителството към момента не е оповестило по кое време ще започва схемата или по какъв начин ще се сортират печелившите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР